040215_Steinway_Logo_Final_Black

A Steinway&Sons az 1853-as new-yorki megalapítása óta a mai modern zongorakészítés alapjait tette le, több mint 120 szabadalmával. A cél a cégalapító Henry E.Steinway alapelvével összhangban: ” A lehető legjobb zongorát készíteni.” A legjobb konstrukció, mely világszerte a zongora építés alapjait képezi:

  • a kimagasló minőségű anyagok kiválasztásával, felhasználásával,
  • 80 % kézi munka, több mint 150 éves gyártási tapasztalat, a modern és környezetbarát gyártástechnológiával ötvözve,
  • magas szintű marketing munka, az egész világra kiterjedő kereskedelmi hálózattal.

Minden Steinway egyben egy eredeti és művészi darab is, kitünő konstrukció, elkötelezett mesterek által elkészítve.

LOGO BOSTON_sw

A jól ismert közmondás: “Az alma nem esik messze a fájától” igaz a Boston zongorákra és pianínókra, melyek a Steinway&Sons 150 évet meghaladó gyártási tapasztalatával és a több mint 120 Steinway szabadalom felhasználásával, a legmodernebb gyártási technológiával készülnek. Öt zongora és három pianínó modell áll a vásárlók rendelkezésére. A Boston Befektetési Tanúsítvány garantálja, hogy amennyiben tíz éven belül hangszerét, melyet rendeletetésszerűen használt és állagát megóvta, Steinway -re kívánja cserélni, Boston hangszerét új áron visszavásároljuk Öntől.

Essex Piano logo_sw

A vállalat 1853-ban történt alapítása óta a Steinway&Sons egyre több tudományos ismeretre tett szert és az új konstrukciós elvekkel lerakta a modern zongoragyártás alapjait. Az eredmény a tökéletes hangszer lett; így egyesítik az Essex zongorák és pianínók is a Steinway&Sons kutatói és fejlesztési csapata által kidolgozott legújabb konstrukciós jegyeket és gyártási előírásokat.

A 2006-os év közepe óta vannak az Essex designed by Steinway&Sons hangszerek a piacon, melyek korlátlan zenei élményt kínálnak kitűnő ár és teljesítményviszonyok mellett. El fognak csodálkozni, hogy milyen nagy a választék a különböző modellekben, stílusokban és furnérokban. Örüljenek ennek a gazdagságnak, mely a Steinway&Sons-nál ebben a formában még nem létezett! Az Essex zongoráknál és pianínóknál is érvényes a Steinway Ígéret.

Cégünk 2001 óta kizárólagos forgalmazója a világ legnagyobb zongoragyárában készülő hangszereknek. Ezek a hangszerek Magyarországon R.Rinkmann, illetve Ritmüller márkanév alatt kerülnek forgalomba.

A gyár az ázsiai térségben van, melyben a legmodernebb technikai feltételekkel, a legjobb minőségű faanyagok felhasználásával, európai tervek alapján, és szigorú német minőségi követelményeknek megfelelően készülnek a zongorák és pianínók. Németországi raktárból szállítjuk a hangszereket Magyarországra, ahol az ISO szabvány szerinti minősítésen esnek át.

Formájukat, hangzásukat, előállításukat, valamint a felhasznált anyagokat tekintve, tökéletesen megfelelnek az európai normáknak és követelményeknek.

Az általunk forgalmazott modellek palettája nagyon sok színű, az egyszerű, modern bútorzattól az exkluzív kivitelig, a méretek és színek gazdag skálájával állunk a vásárlók rendelkezésére, kitűnő áron és kitűnő teljesítménnyel. A hangszerekből nagy raktár készlettel rendelkezünk ezzel is megkönnyítve a vásárlók választási lehetőségét.

A zongorákhoz és pianínókhoz a vásárlók részére 5 év,  teljes körű garanciát és egy helyszíni ingyenes hangolást biztosítunk.

Az elmúlt évek alatt az eladott termékekkel kapcsolatban minőségi reklamáció nem merült fel. Vásárlóink visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy a hangszerek a legnagyobb igénybevételnek is messzemenően megfelelnek.

Kérjük, hogy tekintsék meg a termék palettát.