Védőtakarók

Tapasztalataink alapján készítünk filccel bélelt műbőrből zongora és pianínó takarókat. Elsősorban intézményekben és iskolákban feltétlenül ajánlott a használat. Külső mechanikai sérülések, por, nedvesség, stb. ellen kitűnő védelmet nyújt. A körbe behúzott, szilikonozott, sodronykötélen kialakított szemeken bármilyen lakattal bezárható.

Stúdiógörgők

Tevékenységi körünkbe tartozik még stúdiógörgő felszerelése, zongorára és pianínóra egyaránt, melynek segítségével lehetővé válik a hangszerek nagyon könnyű mozgatása. Különösen ajánljuk iskolákba, színpadokra, vendéglátóhelyekre.

Görgő és lábalátétek

Üzletünkben megvásárolhatók a régi tradicionális forma alapján készített üvegalátétek, melyeket a zongora vagy pianínó görgője alá helyezve megkíméljük a padlószőnyeget, parkettát, kőburkolatot a nagy súly miatti benyomódásoktól, sérülésektől. Ezek az alátétek megvásárolhatók erős műanyagból, illetve kezeletlen bükkfából is különféle kivitelben

Metronómok

Többféle stílusban, kivitelben, színben.

Párásítók

A mai fűtési szokások és módozatok által minden házban, lakásban, intézményben a levegő páratartalma, a fűtési szezon megkezdésekor a megengedett szint alá esik. Egészségügyi okokból is és a fából készült hangszerek, zongorák, pianínók miatt nagyon fontos, hogy a levegő páratartalma 45-55% között legyen. Ez a páratartalom már fűtőtestre helyezett vizes edényekkel nem érhető el, ezért javasolt az elektromos párásítók használata. Ennek három fő típusát forgalmazzuk, meleg párásítót, hideg párásítót és ultrahangos párásítót. Nagyon fontos, hogy a készülék mindig a légtérnek megfelelő nagyságú legyen, ellenkező esetben hatásfoka nem kielégítő. Egy 50m2 -es lakásban a téli hidegekben 10 liter vizet is el lehet párologtatni ahhoz, hogy a páratartalom 50% körüli legyen. A megfelelő páratartalom jelentősen megnöveli a zongorák és pianínók élettartamát.
Minden párásítás a páratartalom mérésével kezdődik és közben is nagyon fontos egy jó páramérő műszer, melyek üzletünkben beszerezhetők.

Gyertyatartók

Újra nagyon divatos régi pianínókra szépen kidolgozott gyertyatartókat szerelni, melyek azonnal megvásárolhatóak üzletünkben.

Kottamegvilágító lámpák

Pedálmagasítók

Kis gyermekek pedál használatát segítő tartozék, állítható és fix kivitelben, egyaránt használható zongorákhoz és pianínókhoz is.

Zárak

Kaphatóak az iskolák, intézmények által nagyon kedvelt és hasznos zárszerkezetek, mellyel bármilyen típusú zongora vagy pianínó egyszerűen zárhatóvá tehető a hangszer külső épségének megőrzésével.