Kerek zongoraszék

Akár használt zongora, vagy használt pianínó, akár új zongora, vagy új pianínó van az Ön tulajdonában nálunk biztos megtalálja azt a zongoraszéket, zongorapadot, mely stílusban, színben, kárpitozásban a legjobban passzol hangszeréhez és lakása berendezéséhez.
Az üzletünkben lévő minden zongoraszék, zongorapad nagyon jó minőségű, stabil, strapabíró, erős fémszerkezettel rendelkezik, megfelel akár mindennapos intenzív használat mellett is.
Dupla zongorapad és koncert zongorapad, valamint gázliftes zongorapad és nem állítható magasságú zongorapad, esetenként használt zongoraszék, használt zongorapad is megtalálható termékeink között. Szín és kárpit választékunk rendkívül gazdag, a plüss ülőfelületeken kívül eredeti bőr és műbőr ülőfelülettel is állunk azok rendelkezésére, akik eltökéltek egy jó minőségű, hosszú távol jól használható zongoraszék, vagy zongorapad beszerzésében.
Amennyiben iskolák, zenei intézmények több darabos zongoraszék, zongorapad beszerzést terveznek, kérjék egyedi ajánlatunkat.

Dupla zongorapad

Professzionális koncert zongorapad