Üdvözöljük Önt internetes oldalunkon!

Reméljük, sok hasznos és érdekes információt talál itt,
és hamarosan személyesen is üdvözölhetjük üzleteinkben.

Cégünk az Opera Zongoraterem Budapest belvárosában, az Operaház szomszédságában működik.

Cégünk első üzletét a Hajós utca 25. szám alatt 1996-ban nyitotta meg, ahol ma is a műhelyünkben, igényesen felújított zongorákat és pianínókat, valamint újszerű állapotú, átvizsgált zongorákat, pianínókat találhatnak érdeklődőink.

Valamint ebben az üzletben találhatók nagy választékban zongoraszékek, zongorapadok, tartozékok is.

A zongorajavító műhely – amely szintén cégünk fenntartásában üzemel – az 1950-es évek óta működik, a szakmában dolgozó kollégák nagy része is itt szerezte meg szaktudását.

Napjainkban műhelyünkben zongorák, pianínók felújítását, javítását, zongora, pianínó, cimbalom húrok készítését végezzük. Szintén műhelyünkből látjuk el megrendelőink részére zongorák és pianínók szakszerű karbantartását, javítását, hangolását.

Ebben a műhelyben készülnek az egész világon méltán elismert Bohák rendszerű cimbalmok, valamint a használt cimbalmok szakszerű felújítása is úgyszintén itt történik. A munkálatokat régi mesterek tanítványaként ma is cimbalomkészítő mester végzi.

A változó piaci igényekhez igazodva 2001-ben újabb üzletet nyitottunk a Zichy Jenő u. 20. szám alatt, ahol új zongorákat és pianínókat, digitális zongorákat, párásító készülékeket, zongora-és pianínójavító anyagokat, alkatrészeket árusítunk.

2004 őszén Közép-Kelet-Európában elsőként cégünket érte az a megtiszteltetés, hogy a hamburgi Steinway & Sons Zongoragyártól kizárólagos forgalmazói jogokat kaptunk Magyarország területére a Steinway & Sons, Boston és Essex zongorák és pianínók forgalmazására. Ezen hangszerek a Hajós u. 22. szám alatti üzletünkben megtalálhatóak. Ezen üzletünk, mely kb. 50 fő befogadására alkalmas rendezvény helyszínként is működik, kitűnően alkalmas kisebb házi koncertek, zenés beszélgetések, fogadások, céges prezentációk, művész-közönség találkozók, diplomakoncertek lebonyolítására.

A teremben egy új állapotú Steinway & Sons B-211 zongora, egy professzionális KEF hangrendszer, valamint EPSON kivetítő rendszer vehető igénybe.

Körben a falakon egyedi, bármely méretű kép, festmény, grafika, vagy egyéb képzőművészeti alkotás bemutatására alkalmas képakasztó rendszer került beépítésre, így lehetőség van időszakos kiállítások megrendezésére is.

Az üzlet alsó szintjén igényesen kialakított ruhatár, női-férfi mosdók, valamint fogadások előkészítésére egy teljesen felszerelt konyha szolgálja a vendégeket.

Kérjük látogassa meg üzleteinket, ahol minden kategóriában a legjobbat nyújtó kínálatunkból, nagy árukészletből, személyre szabottan, zongorakészítő mesterek segítségével tudjuk Önt kiszolgálni!